Behandlingar

Medicinsk fotvård är en momsfri fotvårdsbehandling, där man jobbar förebyggande, underhållande och med akuta fall. En fotterapeut kan hjälpa till med bland annat nageltrång, förtjockade naglar, hälsprickor och liktornar. Dessutom ingår rådgivning som gör att du själv kan undvika framtida besvär.

  1. Först görs en konsultation av dina fötter innan själva behandlingen kan påbörjas.
  2. Därefter utförs en behandling utefter dina behov och de besvär som ska lindras.
  3. Jag avslutar med fotmassage och ger dig sedan tips och råd för att motverka framtida sjukdomar eller besvär.

Fötterna behöver omtanke oberoende årstid och ålder. Extra viktigt är det att ta hand om fötterna på vinterhalvåret då man ofta går i skor längre stunder. Ofta blir man torr om fötterna på vintern vilket kan leda till sprickor som i sin tur ökar risken för svamp och vårtor. Nageltrång och liktorn uppkommer ofta när vi tränger in fötterna i för små skor. Regelbunden fotvård och rätt val av skor kan minska framtida smärta och besvär i fötterna. Ett presentkort på medicinsk fotvård brukar vara en uppskattad present både av unga och gamla. Jag erbjuder även hembesök i fall att ni har svårt att ta er till mig.

Spa Foten

Spa foten är till för dig som vill ha lite extra lyx i vardagen.En välgörande, avkopplande behandling där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Fötterna bjuds på ett avkopplande fotbad, peeling med salt scrub som tar bort döda hudceller & gör dem mjuka. Därefter läggs en fuktgivande inpackning, under tiden fötterna är inpackade ges en handmassage. Spa Foten avslutas med en lång fot- & underbensmassage. I denna avkopplande behandling används Maria Åkerbergs härliga ekologiska produkter.

Ha bekväma byxor där det går lätt att komma åt dina underben vid massagen.

Har du några frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA